Love Organic kuhinja otvorena je sa namerom da 24/7 dana u nedelji imate na raspolaganju 100% organske, visoko kvalitetne i hranljive obroke i napitke za celu porodicu.

+381 60 5002020
hello@loveorganic.rs
Image thumbnail

LoveOrganic

KOLIKO PUTA STE SE ZAPITALI

KAKO NASTAJE HRANA KOJU JEDEMO?

Kada vidite neki proizvod na polici prodavnice, probajte da zamislite celokupan proces unazad. Mesto gde su sastojci zasađeni, ljude koji su ih uzgajali, način na koji su prerađeni da bi se došlo do krajnjeg proizvoda, način na koji su spakovani, vrstu ambalaže.

Kod organske proizvodnje, celokupan ovaj proces je jednostavno rečeno PRIRODAN. Voće i povrće, žitarice i usevi uzgajani su i ubrani sa njiva u kojima nema teških metala i štetnih materija, na kojima se koristi isključivo prirodno đubrivo stajnjak, a korov i štetočine suzbijaju prirodnim putem poput ručnog branja. Meso koje se dobija iz organske proizvodnje je meso životinja koje su se slobodno kretale u prirodi i koje su hranjene stočnom hranom organskog porekla. Takvo meso, ali i jaja i mlečni proizvodi su potpuno prirodni i bez ikakvih GMO sastojaka.

Ukoliko ste bili na nekom seoskom imanju, imali ste priliku da vidite životinje na pašnjacima koje slobodno šetaju i hrane se travom i svim biljkama koje su prirodno izrasle. U industrijalizovanom svetu to je postala retkost. Životinje svoj kratki životni vek provode u fabričkim halama ili terminalima, bivajući uglavnom hranjene veštačkim hranivom i genetski modifikovanim namirnicama sa dodacima raznih antibiotika i hormona rasta.

Odluka o prelasku na organsku hranu znači povratak prirodi i vrednostim prirode.

Mi spremamo najbolje 100% organske obroke i dostavljamo ih sveže do vaših vrata bilo da ste na poslu ili kod kuće.

ZDRAVI, IZBALANSIRANI 100% ORGANSKI

OBROCI

Obezbediti adekvatne organske obroke danas nije toliko jednostavno koliko bi moglo da izgleda.

Svesni ste da je neuporedivo bolje da se hranite namirnicama bez GMO sastojaka, pesticida, hormona, antibiotika i emulgatora i da ćete se sigurno osećati bolje i poletnije ukoliko tako činite.

Donosite odluku da se okrenete izbalansiranoj ishrani i krećete u svoju NOVU, ORGANSKU, ZDRAVIJU AVANTURU. I već na prvom koraku poteškoće!

Prodavnica koje nude organske namirnice nema baš na svakom koraku, a svežih organskih namirnica s obzirom na njihov sezonski karakter nema tokom cele godine. Gubite previše vremena za osnovnu nabavku ili ste pak prinuđeni da pronađete alternative proizvodima sa kojima ste navikli da kuvate.

Da li će vaša omiljena jela ostati dovoljno ukusna ukoliko nisu bazirana na namirnicama na koje ste godinama navikli? Da li to znači da ćete morati da istražujete nove recepte, nova jela, a taman ste mislili da ste svoje kulinarske sposobnosti doveli do savršenstva?
Da li da ipak odustanete od te organske ishrane? NE, NIKAKO! 🙂

Za muškarce i žene, klasik, veganski ili vegeterijanski?

Svi LOVE ORGANIC obroci su adekvatno nutritivno izbalansirani i zadovoljavaju sve dnevne potrebe za kvalitetnim mikro i makro nutrijentima.

Alergični ste na određene namirnice?

Nikakav problem, naglasite nam i neće ih biti u vašem personalizovanom planu organske ishrane.

``BESPOKE`` Meni?

Imate posebne potrebe i zahteve? Mislite da se LOVE ORGANIC ponuda neće uklopiti u vašu specifičnu ishranu? Zakazaćemo vam savetovanje sa našim nutricionistom, koji će skrojiti vaš individualni jelovnik.

LOVE ORGANIC će vas odmeniti u nabavci i celokupnoj pripremi obroka!

ZAŠTO LOVE ORGANIC?

Prva 100% organska kuhinja u Srbiji

Zato što ne želite više da jedete hranu punu obrađenog šećera, emulgatora i konzervansa već da jedete ZDRAVIJE, SVEŽIJE, NAMIRNICE PUNIJEG UKUSA.

Zato što ne želite da se pitate šta unosite u organizam već da jedete OBROK SA ETIKETOM NA KOJOJ JASNO PIŠE OD ČEGA SE SASTOJI.

Zato što ne želite da gubite vreme u redu za namirnice potrebne za spremanje obroka, već da se POSVETITE SEBI, TRENIRAJUĆI KOD KUĆE ILI U TERETANI.

Zato što, ne želite da trošite vreme na razmišljanje i pravljenje plana gde šta kupiti, već da BUDETE OPUŠTENI U KRUGU PORODICE I PRIJATELJA GLEDAJUĆI NAJNOVIJI FILM.

Zato što ne želite da čekate da voda prokuva, da se rerna zagreje, dok seckate namirnice za svoj obrok, već možete OTIĆI NA KAFU I VREME PROVESTI SA DRAGIM PRIJATELJIMA.

Call Now Button