Love Organic kuhinja otvorena je sa namerom da 24/7 dana u nedelji imate na raspolaganju 100% organske, visoko kvalitetne i hranljive obroke i napitke za celu porodicu.

+381 60 5002020
hello@loveorganic.rs
Image thumbnail

LoveOrganic

HAVE YOU EVER ASKED YOU ABOUT THE STORY

BEHIND THE FOOD WE CONSUME?

When you see a product on the store-shelf, try to imagine the whole story backwards, reaching as far as the phase of a seed. The place of the very beginning and planting, the people who grew them, the way they were processed so as to get the final product, the way they were packaged, the type of packaging.

To put it simply, organic growing implies NATURAL cultivation of the products . Fruits and vegetables, cereals and crops are grown and harvested from fields free of heavy metals and harmful substances, supported only by natural manure, and weeds and pests are controlled naturally, such as hand picking. The meat obtained from organic production is the meat of the animals that moved around freely in natural surroundings, fed with the fodder of organic origin. Such meat, but also eggs and dairy products are completely natural and without any GMO ingredients.

If you ever visited some farm, you had the opportunity to see the animals on pastures, roaming freely and feeding on grass and all the plants that have grown naturally. This is really uncommon in industrialized world. The animals spend their short lifespan in factory halls or terminals, fed mainly artificial food and genetically modified fodder, supplemented with a host of antibiotics and growth hormones.

Odluka o prelasku na organsku hranu znači povratak prirodi i vrednostim prirode.

Mi spremamo najbolje 100% organske obroke i dostavljamo ih sveže do vaših vrata bilo da ste na poslu ili kod kuće.

ZDRAVI, IZBALANSIRANI 100% ORGANSKI

OBROCI

Obezbediti adekvatne organske obroke danas nije toliko jednostavno koliko bi moglo da izgleda.

Svesni ste da je neuporedivo bolje da se hranite namirnicama bez GMO sastojaka, pesticida, hormona, antibiotika i emulgatora i da ćete se sigurno osećati bolje i poletnije ukoliko tako činite.

Donosite odluku da se okrenete izbalansiranoj ishrani i krećete u svoju NOVU, ORGANSKU, ZDRAVIJU AVANTURU. I već na prvom koraku poteškoće!

Prodavnica koje nude organske namirnice nema baš na svakom koraku, a svežih organskih namirnica s obzirom na njihov sezonski karakter nema tokom cele godine. Gubite previše vremena za osnovnu nabavku ili ste pak prinuđeni da pronađete alternative proizvodima sa kojima ste navikli da kuvate.

Da li će vaša omiljena jela ostati dovoljno ukusna ukoliko nisu bazirana na namirnicama na koje ste godinama navikli? Da li to znači da ćete morati da istražujete nove recepte, nova jela, a taman ste mislili da ste svoje kulinarske sposobnosti doveli do savršenstva?
Da li da ipak odustanete od te organske ishrane? NE, NIKAKO! 🙂

Za muškarce i žene, klasik, veganski ili vegeterijanski?

Svi LOVE ORGANIC obroci su adekvatno nutritivno izbalansirani i zadovoljavaju sve dnevne potrebe za kvalitetnim mikro i makro nutrijentima.

Alergični ste na određene namirnice?

Nikakav problem, naglasite nam i neće ih biti u vašem personalizovanom planu organske ishrane.

``BESPOKE`` Meni?

Imate posebne potrebe i zahteve? Mislite da se LOVE ORGANIC ponuda neće uklopiti u vašu specifičnu ishranu? Zakazaćemo vam savetovanje sa našim nutricionistom, koji će skrojiti vaš individualni jelovnik.

LOVE ORGANIC će vas odmeniti u nabavci i celokupnoj pripremi obroka!

ZAŠTO LOVE ORGANIC?

Prva 100% organska kuhinja u Srbiji

Zato što ne želite više da jedete hranu punu obrađenog šećera, emulgatora i konzervansa već da jedete ZDRAVIJE, SVEŽIJE, NAMIRNICE PUNIJEG UKUSA.

Zato što ne želite da se pitate šta unosite u organizam već da jedete OBROK SA ETIKETOM NA KOJOJ JASNO PIŠE OD ČEGA SE SASTOJI.

Zato što ne želite da gubite vreme u redu za namirnice potrebne za spremanje obroka, već da se POSVETITE SEBI, TRENIRAJUĆI KOD KUĆE ILI U TERETANI.

Zato što, ne želite da trošite vreme na razmišljanje i pravljenje plana gde šta kupiti, već da BUDETE OPUŠTENI U KRUGU PORODICE I PRIJATELJA GLEDAJUĆI NAJNOVIJI FILM.

Zato što ne želite da čekate da voda prokuva, da se rerna zagreje, dok seckate namirnice za svoj obrok, već možete OTIĆI NA KAFU I VREME PROVESTI SA DRAGIM PRIJATELJIMA.

Call Now Button